lördag 4 september 2010

Soliga lördag!

Ah, livet känns härligt idag! ♥ Solen skiner och jag vaknade först av alla.

Igår orkade ingen laga mat så vi beställde pizza. Efter pizzan såg vi en en film (barn-film, alltså; "Haja Läget" blev det) och degade i soffan. :-) Ingen nyttig fredagkväll alls, men oj så härlig! Alla är fortfarande förkylda, den ene mer än den andre, här i huset.
Just nu är klockan 08:40 och jag har precis varit ute i postlådan och hämtat in nya frallor (som fotbollsklubben levererar varje lördagsmorgon) och nu kokar jag ägg. Ägg & frallor = lördagsfrulle.

Vi har bestämt oss för att vara hemma hela långa (?) helgen och bara kurera oss från alla baciller. Jag blev hemskt sugen på att baka något... Tänk om man kunde göra sådana här??



Annars har vi lite annat (mest tråkiga grejer) att sysselsätta oss med: tömma ur poolen och städa den (inte roligt!!), plocka undan och röja i trädgården, köra till pappersinsamlingen med mängdvis med papper, glas, plast m.m. kanske är tur att vi inte bestämt något annat i helgen så vi kan slita ut oss här hemma istället...

Det landade ingen tunika i postlådan igår. :-( Håller tummarna för att den kommer i veckan istället!

Längtar för övrigt sjukt mycket efter en heldags shopping med tjejerna... Det känns som om det var tre år sedan vi åkte på shoppingtur sist, men det var det nog inte va? Höstgarderoben behöver en uppdatering så det måste bli snart! ♥

//Jenny

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Längtar oxå sjukt mycket efter VÄLA med er! Snart måste vi det. kram

MOM sa...

Japp!! Behovet av er och en heldag på Väla är på max!!
KRAM!!