söndag 23 augusti 2009

Kräftskiva, grillfest & snart måndag.

Hej hopp! Sommaren har kommit tillbaka - varmt som tusan är det just nu! Härligt! Yllestrumporna får vänta ett tag, men det gör ju inte nåt.
Helgen har gått snabbt, precis som den brukar. I fredags var vi hos goda vänner på kräftskiva. Supergoda kräftor (kan ju smaka hur som helst - men ibland har man tur!), en massa pajer och andra till behör hade vi på bordet. Smarrigt! Barnen ville inte komma till ro så vi åkte hem vid 23-tiden för att natta kidsen.
I lördags började jag dagen med att skicka ut hela familjen ur huset så att jag kunde städa. Gick ganska snabbt, ingen storstädning behövdes (eller mäktades med). Efter middag lastade vi in Gustavs fyrhjuling i bilen och körde de stora barnen till mormor & morfar. De skulle sova över där och ha lite egen "mormor-morfar-tid". :-) Fyrhjulingen är Gustavs stora hobby och den ville han gära ha me sig. Bra med stor bil ibland! :-)
När barnen var lämnade åkte jag en sväng till stan. Det blev bara en kort promenad bland mina favoritaffärer, sedan bar det iväg hemåt igen. Hem för att marinera kött, göra pastasallad och lite annat smått & gott. På kvällen kom några vänner hem till oss och vi fick en kalaskul kväll! God mat, gott vin och kul umgänge. Kan inte bli bättre! :-) Sixten njöt i fulla drag av att vara helt själv med oss och över att få 100% uppmärksamhet av oss. Inga brorsor som lade sig i!
Idag är det så söndag och vi har varit ute och fixat i trädgården nu på förmiddagen. Klippt gräset, tömt ut sommarblommorna (som inte längre såg ut som blommor ska) och rensat lite ogräs (jag vill ha asfalt på gården).
Nu ska vi snart köra & hämta de stora barnen och höra vad de hittat på!

//Jenny

1 kommentar:

K. sa...

Jag är allt här inne och läser också ska du veta! Du har en jättefin blogg och jag hoppas verkligen att du får din efterlängtade kofta! Kram!