lördag 18 april 2009

Pricken.


Jaaaa! Äntligen har de kommit till vår familj: de så hett efterlängtade VATTKOPPORNA!!! Gustav är prickig som en liten salamiskiva och nu väntar vi med spänning på att se hur länge det dröjer innan resten av syskonskaran blir lika koppiga.
Igår var vi på fest i byn, det var en mindre kul tillställning. Tur var det att vi hade en mycket trevlig förfest som varade alldeles för länge och att vårt sällskap bestod av halva styrkan på festen. :-)
Även efterfest hann vi med, men det har jag i ärlighetens namn aldrig riktigt förstått mig på... Alla är ju bara trötta och vill gå och lägga sig?? A och jag hade cykelavstånd så när klockan närmade sig 3 på morgonen hoppade vi på cyklarna och trampade hem (3 km). Kallt så det bet i kinderna!
A har begett sig till Norrköping för att köpa en bil. Hoppas den är så fin som på bilderna. Denna:



GOTT om plats till hela familjen OCH firman. :-) Perfekt!

3 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Oj vattkoppor...men vilken tur att ni vill ha det nu!
Hoppas att bilen är fin?

Ha en härlig helg, kram

Sanna sa...

Vattkoppor ja, det vet vi allt om i de här huset efter vår maraton tidigare i år. Hoppas det blir lindrigt men att alla 3 får det, det är ju skönt att få det överstökat en gång för alla.

Norrköping alltså... du skulle hängt på och kikat in på en kopp kaffe här hos oss! :-)

MOM sa...

Vattenkoppor har vi inte lyckats få än... hade ju hoppats på det medan jag var mammaledig... men nu känns det som att det aldrig kommer att bli rätt tid ;-)
men hur går det med dig? Du har väl fortfarande inte haft det??