tisdag 21 april 2009

Blåsig tisdag.

Nä, bilen A var och tittade på var en riktigt skrothög. Vad olika man kan tycka om grejer! Säljaren (en gammal bonde vid namn Lennart) tyckte själv att bilen var RIKTIGT fin, och hade lovat A en kanonaffär. Men när A kom till Norrköping blev han visad ett riktigt lik (som han själv uttryckte det) med rost överallt. Tråkigt! Hela lördagen till spillo. Hoppas det dyker upp nåt annat objekt lite närmre istället.

Det verkar nu som att vattkopporna gett sig vad det gäller son nummer ett i alla fall. Hans 100 prickar (räknade till 40 st bara på ryggen!) är alla torkade och är bara små skorpor nu. Idag är han på dagis som vanligt. Inga prickar har synts till på minstingarna.

Idag väntar utveckligssamtal på dagis gällande mellansonen och innan dess ska jag och Sixten städa. Här ser för bedrövligt ut! Tre tvättställningar hänger framme med torr tvätt, allt det ska strykas, vikas och läggas in i garderoberna. Efter det ska jag fäkta runt lite med dammsugaren här, och sedan några tag med dammtrasan. Sen är jag nog helt utmattad, skulle jag tro. Det är liksom inte helt enkelt att dammsuga numera... Sixten har nog fått för sig att dammsugaren är en liten häst eller nåt, för han ska helst SITTA uppe på den när den låter som värst. Då går det inte att bara rycka till för att dra den efter sig utan man får smyyyga fram. Nackdelen är ju att det tar grymt lång tid att städa, fördelen borde vara att det blir extremt rent. :-)

Ha en bra dag!

//Jenny

Inga kommentarer: