tisdag 1 juli 2008

Nu kommer sommaren...

...säger de som vet! :) Och jag tror blint på dem!
Idag är det tisdag, imorgon får vi tillbaka vår bil! Ska bli underbart. Den gamla Volvon vi skruttat runt i nu nån vecka är horribel. Aldrig mer en 5000-kronors bil!!!! Man vet ju aldrig om man kommer från A till B, den känslan är inte skoj alls. Vi skulle till Tändkulans dag i Degeberga häromdagen, men kom bara så långt som till Stärkelsefabriken i Nöbbelöv... Där stannade åbäket. Vi fick igång den igen, men valde då att köra hem istället för vidare till Degeberga. Hade vi åkt längre hade vi säkert inte kommit hem alls.

Helgen var härlig! I lördags kväll var Ida & Jacob här med sina barn; Ebba & Anton. Ebba är precis så gammal som Vilmer och Anton är nyss fyllda ett. Det var full rulle hela kvällen! :) Vi grillade och satt i uterummet tills klockan blev 01:30 innan gästerna promenerade hem och vi gick o lade oss.

I söndags var det otursdagen då vi skulle till Degeberga med skruttibangbang-bilen... På kvällen var jag hos Katrin i Kiaby på MaryKay-party. Köpte en ny ögonskugga som jag kanske kan bli fin i. :)
Fick hem tärnklänningen också, den var jättefin! Ska sy in den lite i ryggen, sen kommer den bli perfekt.

Igår var svägerskan med barn här hela dagen. Vi åt lunch tillsammans och barnen lekte. Gustav hade en till kompis här så det var verkligen fullt hus. Inte en lugn stund! :)
Idag ska vi ta det lite lugnare, Gustav har feber...
Ser fram emot fredagen, vi ska till Bykrogen och äta med några kompisar, sedan vidare in till stan och gå en sväng den första kvällen på Kristianstaddagarna! Barnen är hos farmor & mormor. Ska se om jag kan vara utan Sixten så länge... Om inte så kör jag hem till mamma och sover över där (där kommer Sixten att vara).

Här är en bild på kidsens akvarium förresten:


//Jenny

Inga kommentarer: