onsdag 16 juli 2008

Marknadsfrälst.


Ja, jag blev helt såld på Kiviks marknad! Mesigt, jag vet, men det var skitkul! Ungarna hade superroligt och var helt uppspelta över alla karuseller och roliga grejer. Visst finns det mycket skit på en marknad också, men det är ju inte det som säljs som är så roligt, det är hela grejen: massor med folk på så liten yta. :) Halva nöjet är ju att "glo på folk". :)
Vi handlade inte mer än 1 kilo körsbär, tre barnböcker och varsin klubba till barnen. Det stora hålet i plånboken grävdes av karusellåkandet... Det är inte billigt direkt! Vi hade mega-fikakorg med oss och satt vid bilarna och hade picknick.
Vi körde hemifrån klockan 9 på morgonen och var inte hemma förrän vid 16:30-tiden, så det var verkligen en heldag.

Idag har vi bara varit hemma o myst. Jag har tvättat (som vanligt) och Adde & Gustav har varit inne på sjukhuset o hälsat på Addes mormor som är sjuk. Hon opererades i 7 timmar i förrgår, och eftersom hon är 85 år fyllda trodde inte läkarna att chanserna var stora för att hon skulle vakna efter operationen. Men det gjorde hon, som tur är! Det är krut i henne! Idag var hon pigg och ville gärna ha besök. Härligt!

I morse trodde Adde att hans köksstol skulle braka ihopa, så dåliga är de... Så idag köpte vi ett nytt köksbord med 4 stolar i Bromölla möbelaffär (fast i Hässleholm), ett sånt här precis:


Kul med ett nytt möblemang!

Imorgon är det redan torsdag! Vi ska köra till Skånes djurpark med en familj till. De har barn som är precis lika gamla som våra så de ska få härja av sig lite överskottsenergi imorgon. Hoppas det inte ösregnar, bara... Lite trist sommarväder, men det är väl typiskt svenskt, skulle jag tro.

//Jenny

Inga kommentarer: