tisdag 29 april 2008

Feber dag 2

Nu börjar det bli trist! Villes feber bara blev högre och högre, och när den igår vid middagstid stannade på 40,1 (i armhålan!) ringde jag till sjukvårdsupplysningen. De hade bara allmänna råd att ge: håll det svalt i rummet, inte några varma kläder på, badda panna och hals/nacke med en blöt handduk, drick mycket. Så det sysslade vi med hela dagen igår. Och lär få fortsätta idag, febern är fortfarande över 39,5 grader, och den går bara ner en liten stund efter alvedon, sen kommer den igen. Idag klagar Ville på att han har ont i halsen, kanske bryter det ut en förkylning efter detta.




Det känns tråkigt att behöva ta vård av barn såhär sista veckan på jobbet, men imorgon ska Adde vara hemma, så det löser sig ändå. Efter det här hoppas vi på en helt frisk och kry sommar i alla fall! Trött på alla sjukdomar nu...

Imorgon är det Valborg, hoppas Ville mår bättre så att vi kan åka till den stora majbrasan i Norra Ströö, dit vi brukar gå. I år får jag nog ta cykeln, tror jag. :)

//Jenny

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Men uj vad söt han är på bilderna, alldeles varm och gosig!

Hoppas, hoppas att det ger med sig snart.
Kramis

MOM sa...

Jag tycker att Ville förverkligar bilden av sjukt barn på bilderna. Han ser verkligen febrig ut.

Hoppas att det ger med sig.

Berättade sjukvårdsupplysningen att det är ok att ta mer alvedon än vad som står på paketen (i alla fall tillfälligt) för att få ner febern.

Kramis