måndag 28 april 2008

Lillebrors tur...

Jaha, nu var det lillebrors tur att bli sjuk. Feber (39,2 grader) är den enda åkomman än så länge, hoppas det stannar vid det. Klockan 2 inatt kom han upp och bad om att få kallt, kallt vatten att dricka. Redan då anar vi oråd, eftersom han i vanliga fall sover som en sten hela nätterna. Han somnade sedan mellan mig och Adde och snarkade tills våra klockor började ringa. Han satte sig upp i sängen, med röda kinder och purrigt hår. "Ja e varm" sade han, innan han dunsade huvudet mot kudden och somnade igen. :)
Nu har han fått alvedon och slumrar i soffan framför barnprogrammen. Bra om han kan vila så mycket som möjligt så febern försvinner fort.



Igår var vi i Kyllingaröd (utanför Degeberga) hos Addes faster Iréne. Hon bor på en helt underbar kringbyggd hästgård, med hagar med vitt staket, kullerstensgård och putsat vitt boningshus... Vädret var kanon, över 18 grader! Vi blev bjudna på söndagsstek och till efterrätt fick vi två sorters tårtor. Mätta var vi när vi åkte hemåt igen!

Adde handlade igår, veckans matlista ser ut såhär:
Måndag: Köttfärsröra, grönsaker & pitabröd.
Tisdag: Fiskbullar & potatis.
Onsdag: VALBORG! Vi grillar hamburgare med tillbehör.
Torsdag: Kålpudding, potatis & sås.
Fredag: Äggakaka & stekt fläsk (alt. köttbullar).


Det verkar som att det blir lika fint väder idag. SÅ trist att ha sjuka barn när det är värsta sommarvärmen ute... Nu sover Vilmer i soffan... Det känns som att det blir en lugn dag idag.

//Jenny

1 kommentar:

MOM sa...

Vad trist med ny sjuka. Maken min går och beklagar sig här hemma, han är inne på tredje veckan nu med dunderförkylning.

Vilken trevlig söndag ni hade, härligt att bli så bortskämda!!