lördag 8 mars 2008

Kräksjuka...? IGEN?!

Inatt vaknade Gustav 02:30 av att han hade ont i magen och mådde illa... Fram med spannen. Vi bäddade i soffan och han skrek när han behövde kräkas. En gångklockan 03:00 och en gång till 06:00. Är detta kräksjukan nu igen? Kan vi ha sån extrem otur? Nu verkar han pigg och han ser frisk ut, inte blek och trött. HOPPAS att det var fredagsgodiset som spökade i magen. Gustav brukar inte äta mer än kanske 5 bitar godis på fredagskvällen, men igår käkade han upp allt i hans lilla skål. En del lakrits slank ner också, och det kan ju vara ganska upprörande för en liten mage.

Idag ska vi alltså välja ut kakel på Kakelcentralen. Ska bli skoj! Efter besöket där ska vi en runda in till stan och reklamera Villes vinterjacka på Po.p. Har tvättat den två gånger sedan han fick den (köpte jackorna sent i höstas) och nu har två knappar ramlat av och en söm har spruckit... :( Hoppas på en ny jacka av lite bättre kvalisort. Känns lite snopet när man betalar 1200:- för en vinterjacka, att den ska ramla sönder bara man tvättar den. :( Men Po.p brukar vara schyssta, så antingen lagar dem väl den eller får man en ny. Känns lugnande.
Ska passa på att spana in lite kläder i storlek 56 (till bebben) också. Se, men inte köpa! :) Ett "åka-hem-från-BB"-set är redan inhandlat, och en hel del finns kvar att ärva av storebröderna, så det behövs inte något nytt i de små storlekarna egentligen, men det är ju så kul att kolla! :)
En sån här filt ligger högt upp på önskelistan:

Den hade varit fin i den svarta vagnen! :) Vi får se!

Vädret ser ut att bli hyfsat idag. Om det inte blåser för mycket så ska vi elda upp vårt majbål i eftermiddag. Efter att vi fällt jätte-kastanjen så har vi ett bål som är högre än huset... Kanske blir en grillad korv till kvällsmat, alltså. :)

//Jenny

Inga kommentarer: