fredag 28 mars 2008

IKEA avklarat! :)

Japp, nu är kidsens rum uppdaterat med nya sängar! De hade de sängarna på lager som vi tittat ut på hemsidan innan, vilken tur! Ibland är ju allt slut när man kommer dit. Resårbotten med tjock bäddmadrass och korta ben (10 cm):




En ny rislampa, lite förvaringsbackar, fler bestick, glödlampor, värmeljus, blockljus hamnade också i korgen.
Vi har ett överkast i jeanstyg till vår dubbelsäng, och det blev superfint med dessa kuddarna (2 st) på sängen:


Grönt är skönt! :)
En liten bebismobil till skötbordet slank med också...


Och så köpte vi bänkskiva i valnöt att lägga över tvättmaskin / torktumlare i nya badrummet. Så nu har vi allt vi behöver hemma! Mindre kul är att vi har tre stora garderober (som vi köpt på Jysk) att skruva ihop... Detta måste vänta tills nya badrummet och nya sovrummet är klart, för två garderober ska vara i vårt nya sovrum och en i baby-rummet. Det är både skåp och lådor i varje sektion, så jag gissar att det kommer att ta en hel dag att få dem klara. Jobbigt!

När vi kom ut från Ikea var vi hungriga, så vi letade upp en liten restaurang i Älmhult (precis bakom IKEA) och käkade där. Supermysigt! Sen bar det iväg hemåt igen för att städa kidsens rum, ta ut deras gamla sängar och få in de nya. Det tog en stund, men det blev kanonbra! Ikväll kommer barnen hem, och jag tror de kommer bli glada över sitt "nya" rum. Vi var tvungna att möblera om lite med hyllor och leksaksbackar för att de nya sängarna skulle få plats, så de kommer knappt att känna igen sig när de kommer hem.

Ringde till min mamma nyss, som haft barnen sedan igår morse. De hade vaknat 05:30 i morse och ville bada i badkaret... Jag frågade om hon inte kunde tänka sig att ha dem en natt till, men hon avböjde bestämt. Hehe.

//Jenny

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att höra att allt blev bra i killarnas rum och att trippen till Ikea var givande...

Erica

MOM sa...

Vad skönt att de hade allt hemma, och speciellt kuddarna var ju supersnygga.

Vi har ju råkat ut för det ett par gånger att åtminstone en tredjedel av listan är restnoterat, så trist.

Berätta sedan hur killarna reagerade...

Kram

Ann-Sofie sa...

Vad bra att ni hittade det ni s�kte ig�r!
Trevlig helg, kram