jeansen kom idag istället. Snabbt jobbat! Det var INTE Lee Leola som jag trodde utan en modell som heter Lee Jade. Mycket snygga, och passade perfekt. Till och med lagom i längd! Perfekt!
Igår och idag har vi provat nya recept till middag. Igår hade vi "fisk med purjolök & bacon" och idag "kassler med smak från tomater & basilika". Bägge recepten är från ViktVäktarnas bok "Mina bästa recept", en kanonbok!
Här kommer recepten:
______________________________________________________
Fisk med purjolök & bacon.
Du behöver:
600 gram vit fiskfilé
1 paket bacon (140 gram)
1 purjolök
2,5 dl Milda Minimat
0,5 dl mjölk
salt, svartpeppar
Ruccola
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Skär bacon i strimlor och fräs i en stekpanna, låt rinna av på en bit hushållspapper.
Strimla purjo och fräs i lite margarin.
Skär fisken i skivor och lägg den i en ugnsfast form, salta och peppra. Lägg på purjon och slå över Milda Minimat & mjölk.
Strö över bacon. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter. Servera med kokt potatis (eller ris!) och grönsaker.
__________________________________________
Kassler med smak från tomater & basilika,
Du behöver:
360 gram kassler
1 burk champinjoner
1 lök
1 burk krossade tomater
2 tomater
3 msk matlagningsgrädde
3 msk hackad färsk basilika
salt, peppar
Gör så här:
Strimla kassler och lök och bryn försiktigt. Häll i champinjoner, grädde, hackade tomater, tomatkross, basilika och rör om.
Krydda och låt det puttra några minuter.
Servera med pasta, ris eller bulgur & grönsaker.
______________________________________________
Nu har vi provat dessa recept, bara 206 st kvar från boken att prova. :-) Det behövs lite nya idéer ibland, vi kör lätt fast i makaron-träsket...
Ha en bra kväll!
//Jenny
1 kommentar:
HEJ!
Allt bra med Er hoppas jag!
Kom på att du hade ett gott recept på kassler, Pierre har köpt så mycket så jag vet inte vad jag ska göra!. Tycker egentligen inte om kassler men detta recept funkar faktiskt!
Du får starta en matblogg, fattar du väl? ;)
KRAM i VårSOLEN!/HANNA!
Skicka en kommentar