onsdag 22 juli 2009

Renovera, renovera, renovera...

Mycket av den varan blir det när man köper ett hus som behöver piffas till i alla vinklar och vrår...
Just nu är det stora sonens nya rum som vi håller på med.
På fredag ska det vara klart, då ska han flytta in. :-) Idag har vi hämtat hem alla grejer vi behöver för det fortsatta arbetet; tapeter, tapetklister, rollers, golv, nåt skumt skum att lägga under golvet m.m. Nya rum till barnen (mellankillen får också ett nytt med det är redan klart, han har bara inte flyttat in än) innebär en hel del... Nya möbler, nya gardiner m.m. Enklast vore det om man gjort allt detta innan barnen själva ville vara med och bestämma, det blir mycket diskussioner om vad som är snyggt och inte. Jag och barnen har inte samma vilja, alltid. :-)
Gustav ville helst ha en RÖD fondvägg i sitt rum och till det LILA gardiner... Nä-e... Det blir istället helvita väggar och knallgröna gardiner. Denna lampan ska båda killarna få ha i sina fönster:

Blir glad av den! Har velat ha sådana lampor varje gång jag varit på IKEA, men de passar inte in i resten av vårt hus. Blir däremot superbra i barnrummen!
Inhandlade varsitt skrivbord till pojkarna också, men letar fortfarande efter två snygga skrivbordsstolar till dem... Några tips på var man köper sådana??
Nu har jag inte tid att skriva mer, ska sätta väv i fönsterkarmen! :-)
Före o efter-bilder kommer senare!

//Jenny

1 kommentar:

MOM sa...

Älskar också den lampan!!
Jag tycker skrivbordsstolarna som de har på Ikea är så snygga, de som finns för både vuxna och barn, typ en böjd träskiva som utgör själva stolen och så stora runda hål i ryggdelen.... låter ju galet...
Kollade upp vad den heter... Jules, heter den ;-)