onsdag 25 februari 2009

Jenny hjärta Tradera = SANT


Oj, det klirrar till i kassan när man tar tag i alla högar med urväxta kläder som inte någon i denna familjen har nytta av mer!!
Lade upp lite auktioner på Tradera i morse när Sixten sov och de stora var på dagis, nu är alla auktioner utom en budade på och minst 1300:- kommer det att ge. Ändå är det 5 dagar kvar innan auktionerna går ut. Förhoppningsvis är det några som bjuder över nuvarande bud så att det blir ett ännu mer ljudligt K-L-I-R-R i spargrisen!!

//Jenny

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Tradera är verkligen fantastiskt! :-)
Och räkna med att du kommer få mer än så för kläderna, buden går alltid upp den sista kvarten, framförallt om det är eftertraktade grejer och det verkar det ju verkligen vara om du fått så där bra bud så här tidigt. Lycka till!

Anonym sa...

glömde berätta att jag nu köpt likadan jacka som du...den var ju kanonsnygg och dessutom lite längre i modellen, ofta tycker jag dom slutar typ vid naveln och det gillas INTE.

hälsningar från härmapan :-)

Anonym sa...

Visst är det kul! Helst när man ser att buden stiger.. Har rensat dotterns garderob och har en massa jag ska lägga ut snart. Trevligt med lite extrapengar. Ett tips är att länka till dina auktioner från bloggen om du vill att fler ser vad du säljer ;)