söndag 9 november 2008

Mysig helg!

Så har ännu en helg flugit iväg... I fredags kom ett par kompisar och vi käkade middag tillsammans. De har en dotter som är 10 månader ung, och hon har alltid varit liten eftersom hon föddes 5 veckor för tidigt och var ytte-pytte-liten som en fågelunge. :-) SÅ gullig!
Det såg lite konstigt ut, för nu när tjejen är 10 månader så vill hon börja GÅ (gick finfint när hon höll i någons hand, men inte helt själv). Men grejen är att hon är MINDRE än Sixten... Sixten väger 8 kg och är 73 cm lång. Lilla tjejen är bara 68 cm lång och väger knappt 7 kg... Vad olika det kan vara! Sixten tyckte det var spännande att kolla och lyssna på lilla tösen (hon hade många roliga ljud för sig!) och han var uppe en timme längre än han brukar den kvällen, kanske var det sällskapet som trängde bort tröttheten. :-)

I lördags var jag hemma själv med barnen, A åkte till Tyskland med några kompisar och handlade lite öl och cider och annat onödigt! :-) Gustav var iväg hos en kompis så jag och de andra kidsen åkte till stan o gick en runda. Mysigt!

Idag har vi varit hos svärmor på middag. God potatisgratäng med köttfärsröra i satt fint en sån här regnig och blåsig dag.

Hoppsan, nu kommer A hem från storhandlingen, ska hjälpa honom att packa upp hela veckoransonen av matvaror nu!

//Jenny

2 kommentarer:

MOM sa...

Träffa A på Maxi igår. Jag på väg ut och han på väg in.
Hur ser veckans matsedel ut??

Kram
Monkan

Ann-Sofie sa...

Härligt med myshelg!

kramen