söndag 3 augusti 2008

Tvättbjörnen är igång...


Mycket tvätt blir det när man är iväg ett par nätter hela familjen... Idag går tvättmaskin och torktumlare varma. Men skoj har vi haft! :)
I torsdags morse körde vi mot västkusten för att hitta en mysig camping nånstans vid en fin strand. Vi hamnade i Skummeslövsstrand på "Skummeslövsstrands Eko-camping". En ekologisk camping trodde jag inte fanns, men fel hade jag. Här kan man läsa lite om den: www.ekocamping.nu.
Där var superfint och vi hade ju verkligen tur med vädret. 30 grader och strålande sol hela tiden. Det var en jättebra strand där man fick köra med bilarna ända ner till vattnet. Det underlättar när man har småbarn och det känns som att halva bohaget måste med till stranden. På kvällarna grillade vi och satt och pratade i kompisarnas förtält. De hade bord och stolar med sig, det hade liksom vi missat... Vi är ju nybörjare på det här med husvagnssemester, men till nästa år kanske vi har med oss allt vi behöver.


Här kommer lite bilder:

Gustav poserar vid vår fiiiina husvagn :):

Ika på väg till stranden:

Lill-Wictor tittar ut från husvagnen:

Tre små ljushuvuden:

Bilarna parkerade vi 25 meter från vattnet! Smidigt!

Stranden var full av nyckelpigor:

Campingen:


Vår husvagn:

Nä, skoja bara, HÄR är vår husvagn:

Nyvaken Vilmer:

Nerpackning av förtält:


Husvagn är verkligen ett perfekt sätt att semestra på när man har småbarn. Mat kan man lasta in i husvagnens kylskåp, så man behöver inte äta ute på restaurang nånting alls (dyrt och ganska jobbigt med tre små barn). Egen trädgård får man liksom på köpet när man hyr en campingplats; massor med plats för kidsen att springa runt på. Kanske blir det en liten sväng till i mitten av augusti. Vi får se!

Nu har vi börjat planera Sixtens dop. Tänkte ha det i slutet av augusti eller möjligtvis början av september. Ska prata med prästen imorgon, sen får vi se. Har köpt en dopklänning till honom:



Idag ska vi på 5-årskalas hos granntjejen. Barbie-docka är inhandlad och ska nu slås in i ett paket!

Ha en bra dag!

//Jenny

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Ser underbart ut på era bilder och vilken fin dopklänning!