söndag 6 juli 2008

Barnledigt!


Det var inte så lätt som jag trodde att lämna alla barnen ifrån sig för att åka och fira en kompis 30-årsdag i fredags... De två stora barnen kom farmor och hämtade, det gick bra, de har ju sovit borta förut och tyckte det skulle bli skoj att sova över hos sin farmor. Det var lite känsligare med son nummer tre... Han är ju faktiskt bara 7 veckor och det kändes lite konstigt att lämna honom en hel natt. Men det gick bra.
När barnen var utplacerade gjorde jag och Adde oss klara och gick sedan till grannarna på en liten fördrink. Sedan blev vi skjutsade (vi var 3 par) till Martins rökeri i Yngsjö, där vi åt middag. Vi satt utomhus alldeles intill Helge å. Superfint var där och maten var god. Efter en mysig middag åkte vi in till stan där det ju är festival för fullt. Mängder med folk gjorde att det var kul att flanera en stund. Vi slog oss ner på en uteservering och drack kaffe och satt och kollade på folk. Vi var hemma igen vid 2-tiden.
Det kändes skönt att komma hem, men det var kul med en utekväll! Igår (lördag) körde vi och samlade upp kidsen igen. När vi hämtat de stora killarna och kom till mina föräldrar så berättade de att Sixten varit kanonsnäll hela tiden. Han hade somnat 20:30 och sovit till 05:30. Han är duktig! :) Alla utom jag och Sixten åkte ut med morfars nya båt en sväng.


De bor ju precis vid sjön, och har egen brygga, så det är enkelt att ta sig till och från båten. Barnen och Adde åkte i en stor ring (med botten) efter båten, det lät skoj. Förhoppningsvis håller det fina sommarvädret i sig så att det kommer fler tillfällen att få prova åket.

Idag är det söndag och vi har en massa trädgårdsarbete som väntar på oss... Vi klippte häcken förra helgen och hanna aldrig städa upp alla blad och grenar, så det ska vi roa oss med idag. Gräsmattan behöver en klippning, det fixar Gustav.

//Jenny

Inga kommentarer: