onsdag 4 juni 2008

Varm onsdag

Idag har Katrin (http://mammayr.blogspot.com/) varit här på besök, det var trevligt att snacka lite skit! :) Det börjar dra ihop sig till bröllop för henne och hennes sambo, så vi hade mycket att prata om. Kul med förberedelser! Klänning, håruppsättning m.m. måste ju planeras även för tärnorna. Jag ska vara en av tre tärnor och det ser jag fram emot! Har ju aldrig förr varit tärna, så det ska bli en upplevelse. Tror det kommer bli en kanondag.

Igår högtryckstvättade vi golvet i uterummet och på altanen, det blev en enorm skillnad! Så imorgon ska jag och Sixten in till stan (passar på när de två stora barnen är på dagis!) och kolla ut nya utemöbler till altanen. Nu har vi bestämt ungefär vad vi ska ha, det blir mörkgrå aluminiummöbler med ett glasbord till. Får se om vi väljer runt eller rektangulärt bord. Ska klämma och provsitta lite imorgon. :)

Skira, vita gardiner ska inhandlas till uterummet, liksom lite nya dynor och kuddar. Kidsen ska få en ny pool också, eftersom det var hål (många!) på den gamla... :(
Bild på "nya" uterummet och altanen kommer senare när allt är klart!

Var på BVC med Sixten i måndags, han hade gått upp till 3850 gram och han har växt 5 cm sedan han föddes och mäter nu 55 cm! Han sover fortfarande hela nätterna, förutom en ät-stund runt 03:30-tiden. Han är duktig min lille gosse! :)



//Jenny

Inga kommentarer: